-
Čierny čaj z čajovej záhrady Coonoor, ktorá sa radí medzi najstaršie v oblasti Nilgiri. Leží v nadmorskej výške 1850 m a poskytuje nádherné výhľady do okolia. Vôňa je jemne medová, prestúpená ľahkou ovocnou stopou. V chuti dominujú citrusové plody, v závere sa objavuje sladkastá černicová nota. Vychutnajte si šálku klasického čierneho čaju. Dokonalá vôňa a chuť vás okúzli. V niekoľkých dúškoch môžete ucítiť chuť, za ktorou stojí precízny zber čajových lístkov a ich spracovanie. Číňania mu hovoria "hóngchá", pre Japoncov je to "kóča". V Mongolsku a Tibete s ním až do 19. storočia platili. Čierny čaj Európa miluje. Čajové scéne tu vládne už stovky rokov, jeho aróma a farba totiž neslabne ani po náročnej preprave z druhého konca sveta. Čierny čaj obsahuje účinné látky, ktoré prispievajú k posilneniu obranyschopnosti, čo iste oceníte nielen v chrípkovom období. Čierny čaj dokáže vďaka obsahu prírodných povzbudzujúcich látok naštartovať vaše telo i myseľ. Užite si jeho podmanivú chuť.
-
Originálna zmes čajov z Číny, Ceylonu a India. Tmavo hnedé lístky vytvárajú po zaliatí nálev medovej farby. V chuti i vôni objavíte sušené slivky a lesný med, v závere potom náznak pomarančov. Vychutnajte si šálku klasického čierneho čaju. Dokonalá vôňa a chuť vás okúzli. V niekoľkých dúškoch môžete ucítiť chuť, za ktorou stojí precízny zber čajových lístkov a ich spracovanie. Číňania mu hovoria "hóngchá", pre Japoncov je to "kóča". V Mongolsku a Tibete s ním až do 19. storočia platili. Čierny čaj Európa miluje. Čajové scéne tu vládne už stovky rokov, jeho aróma a farba totiž neslabne ani po náročnej preprave z druhého konca sveta. Čierny čaj obsahuje účinné látky, ktoré prispievajú k posilneniu obranyschopnosti, čo iste oceníte nielen v chrípkovom období. Čierny čaj dokáže vďaka obsahu prírodných povzbudzujúcich látok naštartovať vaše telo i myseľ. Užite si jeho podmanivú chuť.
-
Pravý čierny aromatizovaný čaj s magickou chuťou čerešní a tropického ovocia. Sila a jemnosť v harmónii chutí. Nie každý dokáže náležite oceniť čierny čaj, preto je tento aromatizáciou dokonalo dochutený. Základ tvorí čierny čaj, ktorý vďaka pridaným zložkám ponúka tú najlepšiu a harmonickú chuť. Čierny čaj Európa miluje. Čajovej scéne tu vládne už stovky rokov, jeho aróma a farba totiž neslabne ani po náročnej preprave z druhého konca sveta. Čierny čaj obsahuje účinné látky, ktoré prispievajú k posilneniu obranyschopnosti, čo iste oceníte nielen v chrípkovom období. Čierny čaj dokáže vďaka obsahu prírodných povzbudzujúcich látok naštartovať vaše telo i myseľ. Užite si jeho podmanivú chuť.
-
Pravý čierny čaj s príjemnou sviežou chuťou bergamotu. Sila a jemnosť v harmónii chutí. Nie každý dokáže náležite oceniť čierny čaj, preto je tento aromatizáciou dokonalo dochutený. Základ tvorí čierny čaj, ktorý vďaka pridaným zložkám ponúka tú najlepšiu a harmonickú chuť. Čierny čaj Európa miluje. Čajovej scéne tu vládne už stovky rokov, jeho aróma a farba totiž neslabne ani po náročnej preprave z druhého konca sveta. Čierny čaj obsahuje účinné látky, ktoré prispievajú k posilneniu obranyschopnosti, čo iste oceníte nielen v chrípkovom období. Čierny čaj dokáže vďaka obsahu prírodných povzbudzujúcich látok naštartovať vaše telo i myseľ. Užite si jeho podmanivú chuť.
-
Pravý čierny aromatizovaný čaj s lahodnou krémovou chuťou írskeho likéru. Sila a jemnosť v harmónii chutí. Nie každý dokáže náležite oceniť čierny čaj, preto je tento aromatizáciou dokonalo dochutený. Základ tvorí čierny čaj, ktorý vďaka pridaným zložkám ponúka tú najlepšiu a harmonickú chuť. Čierny čaj Európa miluje. Čajovej scéne tu vládne už stovky rokov, jeho aróma a farba totiž neslabne ani po náročnej preprave z druhého konca sveta. Čierny čaj obsahuje účinné látky, ktoré prispievajú k posilneniu obranyschopnosti, čo iste oceníte nielen v chrípkovom období. Čierny čaj dokáže vďaka obsahu prírodných povzbudzujúcich látok naštartovať vaše telo i myseľ. Užite si jeho podmanivú chuť.
-
Pravý čierny sypaný aromatizovaný čaj s lákavou chuťou sladkého karamelu. Sila a jemnosť v harmónii chutí. Nie každý dokáže náležite oceniť čierny čaj, preto je tento aromatizáciou dokonalo dochutený. Základ tvorí čierny čaj, ktorý vďaka pridaným zložkám ponúka tú najlepšiu a harmonickú chuť. Čierny čaj Európa miluje. Čajovej scéne tu vládne už stovky rokov, jeho aróma a farba totiž neslabne ani po náročnej preprave z druhého konca sveta. Čierny čaj obsahuje účinné látky, ktoré prispievajú k posilneniu obranyschopnosti, čo iste oceníte nielen v chrípkovom období. Čierny čaj dokáže vďaka obsahu prírodných povzbudzujúcich látok naštartovať vaše telo i myseľ. Užite si jeho podmanivú chuť.
-
Zľava!Pravý čierny aromatizovaný čaj s čarovnou chuťou zrelého ovocia s vôňou okvetných plátkov čerstvých ruží. Sila a jemnosť v harmónii chutí. Nie každý dokáže náležite oceniť čierny čaj, preto je tento aromatizáciou dokonalo dochutený. Základ tvorí čierny čaj, ktorý vďaka pridaným zložkám ponúka tú najlepšiu a harmonickú chuť. Čierny čaj Európa miluje. Čajovej scéne tu vládne už stovky rokov, jeho aróma a farba totiž neslabne ani po náročnej preprave z druhého konca sveta. Čierny čaj obsahuje účinné látky, ktoré prispievajú k posilneniu obranyschopnosti, čo iste oceníte nielen v chrípkovom období. Čierny čaj dokáže vďaka obsahu prírodných povzbudzujúcich látok naštartovať vaše telo i myseľ. Užite si jeho podmanivú chuť.
-
Pravý čierny aromatizovaný čaj s lákavou harmóniou čerešní a kvetín. Sila a jemnosť v harmónii chutí. Nie každý dokáže náležite oceniť čierny čaj, preto je tento aromatizáciou dokonalo dochutený. Základ tvorí čierny čaj, ktorý vďaka pridaným zložkám ponúka tú najlepšiu a harmonickú chuť. Čierny čaj Európa miluje. Čajovej scéne tu vládne už stovky rokov, jeho aróma a farba totiž neslabne ani po náročnej preprave z druhého konca sveta. Čierny čaj obsahuje účinné látky, ktoré prispievajú k posilneniu obranyschopnosti, čo iste oceníte nielen v chrípkovom období. Čierny čaj dokáže vďaka obsahu prírodných povzbudzujúcich látok naštartovať vaše telo i myseľ. Užite si jeho podmanivú chuť.
-
Čierny čaj z oblasti Yunnan, zemitá chuť. Výrazná, silná vôňa. Rarita degustovaná už čínskymi cisármi. Doprajte si šálku čaju prémiovej chuti. Pu-Erh je výnimočným čajom, ktorý vás osloví predovšetkým jeho chuťou aj vôňou. Tu získava vďaka dôslednému zberu lístkov a potom tiež vďaka citlivému spracovaniu. Vychutnáte si ho pri každej príležitosti, ako je stretnutie s priateľmi, alebo aj pri štúdiu a práci. Naviac má veľmi pozitívne účinky na ľudský organizmus a napomáha detoxikácii, čo určite oceníte. Pu-Erh je tiež známy ako čaj na chudnutie. Prezrite si aktuálnu ponuku čajov Pu-Erh a urobte si radosť nákupom tohto jedinečného čaju.
-
Malé tehličky Pu-Erh čaju pripomínajú tvarom kúsky čokolády. Nálev je jantárovej farby, veľmi jemný, ale výdatný. Odporúčame opakovanú prípravu. Rarita degustovaná už čínskymi cisármi. Doprajte si šálku čaju prémiovej chuti. Pu-Erh je výnimočným čajom, ktorý vás osloví predovšetkým jeho chuťou aj vôňou. Tu získava vďaka dôslednému zberu lístkov a potom tiež vďaka citlivému spracovaniu. Vychutnáte si ho pri každej príležitosti, ako je stretnutie s priateľmi, alebo aj pri štúdiu a práci. Naviac má veľmi pozitívne účinky na ľudský organizmus a napomáha detoxikácii, čo určite oceníte. Pu-Erh je tiež známy ako čaj na chudnutie. Prezrite si aktuálnu ponuku čajov Pu-Erh a urobte si radosť nákupom tohto jedinečného čaju.
-
... vyvážená kombinácia brusníc s nádychom čerešňových tónov. Doprajte si šálku čaju prémiovej chuti. Pu-Erh je výnimočným čajom, ktorý vás osloví predovšetkým jeho chuťou aj vôňou. Tu získava vďaka dôslednému zberu lístkov a potom tiež vďaka citlivému spracovaniu. Vychutnáte si ho pri každej príležitosti, ako je stretnutie s priateľmi, alebo aj pri štúdiu a práci. Naviac má veľmi pozitívne účinky na ľudský organizmus a napomáha detoxikácii, čo určite oceníte. Pu-Erh je tiež známy ako čaj na chudnutie. Prezrite si aktuálnu ponuku čajov Pu-Erh a urobte si radosť nákupom tohto jedinečného čaju.
-
Tento Pu Erh pre vás namiešala priamo dobrá víla. Citrónová tráva s marockou nana mätou nadľahčujú typickú zemitú chuť Pu erhu a kvety jazmínu a slezu pridávajú kvetový nádych. Doprajte si šálku čaju prémiovej chuti. Pu-Erh je výnimočným čajom, ktorý vás osloví predovšetkým jeho chuťou aj vôňou. Tu získava vďaka dôslednému zberu lístkov a potom tiež vďaka citlivému spracovaniu. Vychutnáte si ho pri každej príležitosti, ako je stretnutie s priateľmi, alebo aj pri štúdiu a práci. Naviac má veľmi pozitívne účinky na ľudský organizmus a napomáha detoxikácii, čo určite oceníte. Pu-Erh je tiež známy ako čaj na chudnutie. Prezrite si aktuálnu ponuku čajov Pu-Erh a urobte si radosť nákupom tohto jedinečného čaju.
-
Čaj s opojnou chuťou červených plodov. Doprajte si šálku čaju prémiovej chuti. Pu-Erh je výnimočným čajom, ktorý vás osloví predovšetkým jeho chuťou aj vôňou. Tu získava vďaka dôslednému zberu lístkov a potom tiež vďaka citlivému spracovaniu. Vychutnáte si ho pri každej príležitosti, ako je stretnutie s priateľmi, alebo aj pri štúdiu a práci. Naviac má veľmi pozitívne účinky na ľudský organizmus a napomáha detoxikácii, čo určite oceníte. Pu-Erh je tiež známy ako čaj na chudnutie. Prezrite si aktuálnu ponuku čajov Pu-Erh a urobte si radosť nákupom tohto jedinečného čaju.
-
Klasický zelený čaj pochádzajúci z centrálnej Číny. Svetlo zelené lístky sú nepravidelne zatočené. Svetlý nálev, mierne dymová vôňa. Napriek faktu, že v našich končinách je najviac konzumovaný čaj čierny, je to práve zelený čaj, ktorý je pôvodným čajom. S objavením zeleného čaju sa spája veľa legiend. V Číne sa rozpráva o cisárovi Šen-nungovi, ktorému padajúci lístok z neďaleko rastúceho divokého kríka náhodou sfarbil variacu sa vodu. Šen-nung dlho nerozmýšľal a ochutnal nádherne voňajúci nápoj s lahodnou chuťou, ktorý mu navyše dodal novú silu. Zelený čaj pochádza z rovnakého kríka čajovníka ako aj čaj čierny alebo biely. Rozdiel farby, arómy a tiež jeho účinkov spôsobuje výhradne spôsob spracovania. Lístky zeleného čaju sa sušia ihneď. Šťava z buniek v nich ostáva uzatvorená a nemôže nastať proces fermentácie. Potom sa lístky začínajú zvinovať a zostávajúca tekutina postupne odchádza. Nakoniec sa rýchlo vysušia, roztriedia a zabalia. Napriek skutočnosti, že vo väčšine japonských závodov je výroba mechanizovaná, niektoré čaje sa dodnes vyrábajú ručne.
-
Ojedinelá ceylónska rarita z oblasti Kandy, starodávneho hlavného mesta Srí Lanky. Čaj produkovaný na základe čínskeho výrobného postupu. V chuti dominujú lúčne kvety i med, v závere potom zrelé ovocie. Napriek faktu, že v našich končinách je najviac konzumovaný čaj čierny, je to práve zelený čaj, ktorý je pôvodným čajom. S objavením zeleného čaju sa spája veľa legiend. V Číne sa rozpráva o cisárovi Šen-nungovi, ktorému padajúci lístok z neďaleko rastúceho divokého kríka náhodou sfarbil variacu sa vodu. Šen-nung dlho nerozmýšľal a ochutnal nádherne voňajúci nápoj s lahodnou chuťou, ktorý mu navyše dodal novú silu. Zelený čaj pochádza z rovnakého kríka čajovníka ako aj čaj čierny alebo biely. Rozdiel farby, arómy a tiež jeho účinkov spôsobuje výhradne spôsob spracovania. Lístky zeleného čaju sa sušia ihneď. Šťava z buniek v nich ostáva uzatvorená a nemôže nastať proces fermentácie. Potom sa lístky začínajú zvinovať a zostávajúca tekutina postupne odchádza. Nakoniec sa rýchlo vysušia, roztriedia a zabalia. Napriek skutočnosti, že vo väčšine japonských závodov je výroba mechanizovaná, niektoré čaje sa dodnes vyrábajú ručne.
-
Sencha japonského typu stále častejšie pestovaná na čínskych čajových plantážach. Medovo žltý nálev. Napriek faktu, že v našich končinách je najviac konzumovaný čaj čierny, je to práve zelený čaj, ktorý je pôvodným čajom. S objavením zeleného čaju sa spája veľa legiend. V Číne sa rozpráva o cisárovi Šen-nungovi, ktorému padajúci lístok z neďaleko rastúceho divokého kríka náhodou sfarbil variacu sa vodu. Šen-nung dlho nerozmýšľal a ochutnal nádherne voňajúci nápoj s lahodnou chuťou, ktorý mu navyše dodal novú silu. Zelený čaj pochádza z rovnakého kríka čajovníka ako aj čaj čierny alebo biely. Rozdiel farby, arómy a tiež jeho účinkov spôsobuje výhradne spôsob spracovania. Lístky zeleného čaju sa sušia ihneď. Šťava z buniek v nich ostáva uzatvorená a nemôže nastať proces fermentácie. Potom sa lístky začínajú zvinovať a zostávajúca tekutina postupne odchádza. Nakoniec sa rýchlo vysušia, roztriedia a zabalia. Napriek skutočnosti, že vo väčšine japonských závodov je výroba mechanizovaná, niektoré čaje sa dodnes vyrábajú ručne.
-
Zelený listový čaj z čínskej provincie Hubei. Svetlý, výdatný nálev. Napriek faktu, že v našich končinách je najviac konzumovaný čaj čierny, je to práve zelený čaj, ktorý je pôvodným čajom. S objavením zeleného čaju sa spája veľa legiend. V Číne sa rozpráva o cisárovi Šen-nungovi, ktorému padajúci lístok z neďaleko rastúceho divokého kríka náhodou sfarbil variacu sa vodu. Šen-nung dlho nerozmýšľal a ochutnal nádherne voňajúci nápoj s lahodnou chuťou, ktorý mu navyše dodal novú silu. Zelený čaj pochádza z rovnakého kríka čajovníka ako aj čaj čierny alebo biely. Rozdiel farby, arómy a tiež jeho účinkov spôsobuje výhradne spôsob spracovania. Lístky zeleného čaju sa sušia ihneď. Šťava z buniek v nich ostáva uzatvorená a nemôže nastať proces fermentácie. Potom sa lístky začínajú zvinovať a zostávajúca tekutina postupne odchádza. Nakoniec sa rýchlo vysušia, roztriedia a zabalia. Napriek skutočnosti, že vo väčšine japonských závodov je výroba mechanizovaná, niektoré čaje sa dodnes vyrábajú ručne.
-
Je preslávený dlhými, plochými listami. Má jemnú vôňu a žltú farbu nálevu s ľahko nasladlým chuťovým pozadím. Napriek faktu, že v našich končinách je najviac konzumovaný čaj čierny, je to práve zelený čaj, ktorý je pôvodným čajom. S objavením zeleného čaju sa spája veľa legiend. V Číne sa rozpráva o cisárovi Šen-nungovi, ktorému padajúci lístok z neďaleko rastúceho divokého kríka náhodou sfarbil variacu sa vodu. Šen-nung dlho nerozmýšľal a ochutnal nádherne voňajúci nápoj s lahodnou chuťou, ktorý mu navyše dodal novú silu. Zelený čaj pochádza z rovnakého kríka čajovníka ako aj čaj čierny alebo biely. Rozdiel farby, arómy a tiež jeho účinkov spôsobuje výhradne spôsob spracovania. Lístky zeleného čaju sa sušia ihneď. Šťava z buniek v nich ostáva uzatvorená a nemôže nastať proces fermentácie. Potom sa lístky začínajú zvinovať a zostávajúca tekutina postupne odchádza. Nakoniec sa rýchlo vysušia, roztriedia a zabalia. Napriek skutočnosti, že vo väčšine japonských závodov je výroba mechanizovaná, niektoré čaje sa dodnes vyrábajú ručne.
-
Zelený čaj sa v provincii Yunnan produkuje už viac než 1.700 rokov - má tu teda bohatú tradíciu. Jeho nálev je voňavý, chuť príjemná. Napriek faktu, že v našich končinách je najviac konzumovaný čaj čierny, je to práve zelený čaj, ktorý je pôvodným čajom. S objavením zeleného čaju sa spája veľa legiend. V Číne sa rozpráva o cisárovi Šen-nungovi, ktorému padajúci lístok z neďaleko rastúceho divokého kríka náhodou sfarbil variacu sa vodu. Šen-nung dlho nerozmýšľal a ochutnal nádherne voňajúci nápoj s lahodnou chuťou, ktorý mu navyše dodal novú silu. Zelený čaj pochádza z rovnakého kríka čajovníka ako aj čaj čierny alebo biely. Rozdiel farby, arómy a tiež jeho účinkov spôsobuje výhradne spôsob spracovania. Lístky zeleného čaju sa sušia ihneď. Šťava z buniek v nich ostáva uzatvorená a nemôže nastať proces fermentácie. Potom sa lístky začínajú zvinovať a zostávajúca tekutina postupne odchádza. Nakoniec sa rýchlo vysušia, roztriedia a zabalia. Napriek skutočnosti, že vo väčšine japonských závodov je výroba mechanizovaná, niektoré čaje sa dodnes vyrábajú ručne.
-
Ručne zvinovanie čaj s dlhými listami. Svetlá farba náleve, jemná vôňa, lahodná chuť. Názvom a vzhľadom lístkov je radený medzi biele čaje, ale chuťou a farbou nálevu je to skôr zástupca čajov zelených. Napriek faktu, že v našich končinách je najviac konzumovaný čaj čierny, je to práve zelený čaj, ktorý je pôvodným čajom. S objavením zeleného čaju sa spája veľa legiend. V Číne sa rozpráva o cisárovi Šen-nungovi, ktorému padajúci lístok z neďaleko rastúceho divokého kríka náhodou sfarbil variacu sa vodu. Šen-nung dlho nerozmýšľal a ochutnal nádherne voňajúci nápoj s lahodnou chuťou, ktorý mu navyše dodal novú silu. Zelený čaj pochádza z rovnakého kríka čajovníka ako aj čaj čierny alebo biely. Rozdiel farby, arómy a tiež jeho účinkov spôsobuje výhradne spôsob spracovania. Lístky zeleného čaju sa sušia ihneď. Šťava z buniek v nich ostáva uzatvorená a nemôže nastať proces fermentácie. Potom sa lístky začínajú zvinovať a zostávajúca tekutina postupne odchádza. Nakoniec sa rýchlo vysušia, roztriedia a zabalia. Napriek skutočnosti, že vo väčšine japonských závodov je výroba mechanizovaná, niektoré čaje sa dodnes vyrábajú ručne.
-
Aj keď je pôvodne Matcha japonským ceremoniálnym čajom, má tento prémiový čínsky variant vysoké ambície v chuti aj účinkoch na ľudský organizmus. Produkuje sa tradičným japonským štýlom v okolí mestečka Shao Xing v provincii Zhejiang. Pre svoju výraznú sladkosť je tou pravou voľbou nielen pre tých, ktorí s čajom Matcha chcú práve začať, ale aj pre ostatných čajových nadšencov. Vo vôni i chuti dominuje výrazná sladkosť mladého hrášku a čerstvých vlašských orieškov. Prebuďte v sebe silu japonských cisárov a samurajov. Keď japonský zakladateľ zenového budhizmu Eisai Mjóan v 12. storočí prvýkrát zmiešal jemne nadrvený zelený čaj s horúcou vodou, určite netušil, aký záujem vyvolá jeho povzbudzujúci nápoj na prahu ďalšieho tisícročia. Premena najkrehkejších, špeciálne zastiňovaných čajových lístkov v jemný zelený prášok Matcha je veľmi prácna. Vy si môžete dať šálku Matcha Tea ľahko a takmer bez práce. Kedykoľvek.
-
Bancha sa vyznačuje výraznou chuťou, ktorá sa zvoľna rozlieva do celej ústnej dutiny. Pomenovanie Arashiyama je synonymom pre "búrlivé hory". Sprvu sladkastá chuť prechádza v závere v príjemne nahorklý tón pripomínajúci mladé vlašské oriešky. Napriek faktu, že v našich končinách je najviac konzumovaný čaj čierny, je to práve zelený čaj, ktorý je pôvodným čajom. S objavením zeleného čaju sa spája veľa legiend. V Číne sa rozpráva o cisárovi Šen-nungovi, ktorému padajúci lístok z neďaleko rastúceho divokého kríka náhodou sfarbil variacu sa vodu. Šen-nung dlho nerozmýšľal a ochutnal nádherne voňajúci nápoj s lahodnou chuťou, ktorý mu navyše dodal novú silu. Zelený čaj pochádza z rovnakého kríka čajovníka ako aj čaj čierny alebo biely. Rozdiel farby, arómy a tiež jeho účinkov spôsobuje výhradne spôsob spracovania. Lístky zeleného čaju sa sušia ihneď. Šťava z buniek v nich ostáva uzatvorená a nemôže nastať proces fermentácie. Potom sa lístky začínajú zvinovať a zostávajúca tekutina postupne odchádza. Nakoniec sa rýchlo vysušia, roztriedia a zabalia. Napriek skutočnosti, že vo väčšine japonských závodov je výroba mechanizovaná, niektoré čaje sa dodnes vyrábajú ručne.
-
Pravý zelený čaj, pražená ryža 48%. Lístky výborného čaju Sencha sú zmiešané s praženou ryžou.Genmaicha má pôvabnú, ľahko nasladlú, orechovú chuť. Napriek faktu, že v našich končinách je najviac konzumovaný čaj čierny, je to práve zelený čaj, ktorý je pôvodným čajom. S objavením zeleného čaju sa spája veľa legiend. V Číne sa rozpráva o cisárovi Šen-nungovi, ktorému padajúci lístok z neďaleko rastúceho divokého kríka náhodou sfarbil variacu sa vodu. Šen-nung dlho nerozmýšľal a ochutnal nádherne voňajúci nápoj s lahodnou chuťou, ktorý mu navyše dodal novú silu.
-
Klasická japonská Sencha, lístky jasne zelené, svieže. Vôňa nálevu plná, čistá, farba svetlo zelená. Výrazná chuť dlho zostáva na podnebí, záver je ľahký, veľmi príjemný. Napriek faktu, že v našich končinách je najviac konzumovaný čaj čierny, je to práve zelený čaj, ktorý je pôvodným čajom. S objavením zeleného čaju sa spája veľa legiend. V Číne sa rozpráva o cisárovi Šen-nungovi, ktorému padajúci lístok z neďaleko rastúceho divokého kríka náhodou sfarbil variacu sa vodu. Šen-nung dlho nerozmýšľal a ochutnal nádherne voňajúci nápoj s lahodnou chuťou, ktorý mu navyše dodal novú silu.
-
Zelený čaj s jazmínovými kvetmi. V Číne veľmi obľúbená kombinácia. Kvalita jazmínového čaju sa určuje kvalitou zeleného čaju a účinnosťou aromatizácie. Napriek faktu, že v našich končinách je najviac konzumovaný čaj čierny, je to práve zelený čaj, ktorý je pôvodným čajom. S objavením zeleného čaju sa spája veľa legiend. V Číne sa rozpráva o cisárovi Šen-nungovi, ktorému padajúci lístok z neďaleko rastúceho divokého kríka náhodou sfarbil variacu sa vodu. Šen-nung dlho nerozmýšľal a ochutnal nádherne voňajúci nápoj s lahodnou chuťou, ktorý mu navyše dodal novú silu.
-
Pravý zelený čaj Sencha a China Jasmin s kvetmi s príjemnou chuťou černíc v kombinácii s chuťou jazmínu. Napriek faktu, že v našich končinách je najviac konzumovaný čaj čierny, je to práve zelený čaj, ktorý je pôvodným čajom. S objavením zeleného čaju sa spája veľa legiend. V Číne sa rozpráva o cisárovi Šen-nungovi, ktorému padajúci lístok z neďaleko rastúceho divokého kríka náhodou sfarbil variacu sa vodu. Šen-nung dlho nerozmýšľal a ochutnal nádherne voňajúci nápoj s lahodnou chuťou, ktorý mu navyše dodal novú silu.
-
Pravý zelený čaj Sencha s ochladzujúci letnou chuťou broskyne a citrónu. Napriek faktu, že v našich končinách je najviac konzumovaný čaj čierny, je to práve zelený čaj, ktorý je pôvodným čajom. S objavením zeleného čaju sa spája veľa legiend. V Číne sa rozpráva o cisárovi Šen-nungovi, ktorému padajúci lístok z neďaleko rastúceho divokého kríka náhodou sfarbil variacu sa vodu. Šen-nung dlho nerozmýšľal a ochutnal nádherne voňajúci nápoj s lahodnou chuťou, ktorý mu navyše dodal novú silu.
-
Pravý zelený čaj Sencha s nádherne sviežou chuťou mäty s červenými malinami. Napriek faktu, že v našich končinách je najviac konzumovaný čaj čierny, je to práve zelený čaj, ktorý je pôvodným čajom. S objavením zeleného čaju sa spája veľa legiend. V Číne sa rozpráva o cisárovi Šen-nungovi, ktorému padajúci lístok z neďaleko rastúceho divokého kríka náhodou sfarbil variacu sa vodu. Šen-nung dlho nerozmýšľal a ochutnal nádherne voňajúci nápoj s lahodnou chuťou, ktorý mu navyše dodal novú silu.
-
Pravý zelený čaj Sencha s dotykom korenia jemne zvýrazňujúci chuťou marcipánu a vanilky. Napriek faktu, že v našich končinách je najviac konzumovaný čaj čierny, je to práve zelený čaj, ktorý je pôvodným čajom. S objavením zeleného čaju sa spája veľa legiend. V Číne sa rozpráva o cisárovi Šen-nungovi, ktorému padajúci lístok z neďaleko rastúceho divokého kríka náhodou sfarbil variacu sa vodu. Šen-nung dlho nerozmýšľal a ochutnal nádherne voňajúci nápoj s lahodnou chuťou, ktorý mu navyše dodal novú silu.