-
Zrná pochádzajú z farmy Serra Negra rozprestierajúca sa na 13 hektároch v okolí mesta Campestre v regióne Minas Gerais. José de Ávila Pereira tu so svojou rodinou pestuje výberovú kávu v priemernej nadmorskej výške 1100 m od roku 2016. Naša sorta pozostáva z odrôd red catuaí, yellow catuaí a mundo novo. Vo vôni i chuti môžete objaviť tóny vysokopercentnej ušľachtilej čokolády a nugátu. Telo je zamatové, acidita sladká.
-
Základom je kvalitný oolong z jarnej úrody v Anxi vo Fujianu. Pred zaschnutím sa čajové lístky špeciálnym spôsobom ochucujú. Pôvod jeho výroby je na Taiwane. Oolongy sú všeobecne známe, ako čiastočne fermentované čaje. Produkujú sa hlavne v Číne, a na Taiwane. Lístky na výrobu tohto čaju sa nesmú zbierať príliš skoro a je nutné ich spracovať hneď po zbere. Najskôr sa nechajú prudko zvädnúť na priamom slnku, a potom sa jemne pretriasajú v bambusových košoch, aby okraje trochu zmäkli. Nasleduje striedavé pretriasanie a sušenie, pokiaľ lístky jemne nezožltn
-
Pravý zelený čaj, pražená ryža 48%. Lístky výborného čaju Sencha sú zmiešané s praženou ryžou.Genmaicha má pôvabnú, ľahko nasladlú, orechovú chuť. Napriek faktu, že v našich končinách je najviac konzumovaný čaj čierny, je to práve zelený čaj, ktorý je pôvodným čajom. S objavením zeleného čaju sa spája veľa legiend. V Číne sa rozpráva o cisárovi Šen-nungovi, ktorému padajúci lístok z neďaleko rastúceho divokého kríka náhodou sfarbil variacu sa vodu. Šen-nung dlho nerozmýšľal a ochutnal nádherne voňajúci nápoj s lahodnou chuťou, ktorý mu navyše dodal novú silu.